•  

   

   

  Inzicht in schaarse tijd

 •  Overzicht

 •  Samenwerking

 •  Objectief

   

Oplossingsgericht hulpmiddel

Dank voor je interesse in de Taaktuner. De on-line tool om inzicht te krijgen in je werkvoorraad en de balans tussen beschikbare en gevraagde tijd. Met dit inzicht kunnen managers en professionals meer waarde in beschikbare tijd leveren en werkdruk oplossingsgericht bespreekbaar maken. Met de Taaktuner krijg je een spiegel van je werkwijze en objectiveer je werkdruk: Routinedruk, ad-hoc druk en taakdruk. 

De analogie met de routeplanner

Als je op reis bent, neem je soms de tijd om de route te bekijken. Dat kost wat tijd, maar bespaart een hoop ergernis. De Taaktuner maakt de tijd als een route zichtbaar. Eerst creëer je overzicht. Je maakt inspanningen, beschikbare tijd en mijlpalen zichtbaar. De taaktuner berekent de kortste route tussen de mijlpalen waar je naar toe wilt en laat je zien of je verwachting haalbaar is en je afspraken beloofbaar zijn. Dat geeft inzicht. Met dat inzicht kun jij invloed gaan uitoefenen. Op jezelf: spiegel je voorgenomen belasting aan belastbaarheid. Op je leidinggevende: met de feiten op de rij leg je keuzemogelijkheden voor. En op je collega's: hoe passen we de reis aan zodat we onze bestemming halen? De Taaktuner maakt het steeds in heldere grafieken zichtbaar. Zo krijg jij je regie terug en realiseer je meer kwaliteit in je werk: van individu tot team.

Zo werkt het

Taken, routines en onvoorzien werk wordt op zelf aangegeven prioriteit geordend en in balans gebracht met de beschikbare tijd en overwerk. De beloofbaarheid van bestaande deadlines wordt geëvalueerd en getoond. Wanneer het niet past en je neemt jezelf serieus, dan moet je daar iets mee. Dashboard en kengetallen bieden houvast om de verantwoordelijkheid voor balans te ontwikkelen en in te richten. Een greep uit de rapportages:

 • Inzicht in samenhangende werkdrukpieken en –dalen
 • Voorstellen voor haalbare deadlines en meer focus
 • Grenswaarden voor belastbaarheid op individueel, team- en organisatieniveau 

 

demo

 

Alleen demo

 

 

Disclaimer | All right reserved Maarten de Winter © Copyright 2012